Dota 2 Logo

Dota 2 betting

¯\_(ツ)_/¯ Tyvärr! Inga bettingsidor erbjuder betting på Dota 2

Sorry, no matches available at the moment.

Dota 2 är ett vanligt förekommande spel bland alla e-sportspel och framför allt hos alla spelbolag som erbjuder odds på e-sport. Du kan betta på mängder av event där Dota 2 spelas och det är ett spännande spel att följa live. Viktigt är dock att lära sig spelet, vad det går ut på och hur det fungerar, för att verkligen uppskatta det.

Vad är Dota 2?

Man kan summera det som att det är ett spel som man spelar online med andra spelare som gillar samma typ av onlinespel som man själv. Det är inget spel som går att köpa i CD-format, utan går enbart att spela när man har kopplat upp sig på nätet och spela tillsammans med andra. Spelet kan också beskrivas med att det är ett videospel, som är helt överutvecklat och som har publicerats av bland annat Valve Corporation.

Betta på Dota 2

Dota 2 är ett väldigt populärt strategispel inom esport betting. Det som gör spelet så omåttligt populärt, är att det kan svänga mycket under spelets gång. Olika strategier tillämpas och ändras under spelets gång, vilket också gör att det blir ett mycket intressant spel att följa. Här finner du alla spelbolag som erbjuder betting på Dota 2 och du kan välja allt mellan stora, etablerade spelbolag till små nischade esport betting sidor.

Hur spelar man Dota 2?

Spelet brukar spelas i form av olika matcher som alltid står mellan två lag, där varje lag i dagsläget består av fem spelare som är med och tävlar mot varandra. Båda lagen som är med, ser till att ockuperar sina egna separata baser som finns på kartan, för att därmed vinna spelet när det väl är dags. Varje spelare som finns i de båda lagen brukar på ett mer självständigt sätt styra en karaktär som är kraftfull och som brukar vara känd som hjälten. Alla spelare som finns med i båda lagen brukar mer eller mindre ha helt unika förmågor samt ha spelstilar som inte alls ska liknar varandra för att kunna komplettera inom lagen.

dota 2 gameplay

Även under en match när den pågår, brukar en spelare samt dess egna team samla olika många erfarenhetspoäng samt föremål för varje hjälte som finns med i spelet, för att på ett bra sätt kunna bekämpa motståndarlagets försvar för att kunna ta den kampen och vinna. När ett lag har vunnit, kan man säga att det laget mer eller mindre har försökt förstöra en enorm struktur som ligger helt i motståndarlagets bas. När man till slut har slagit ner denna kan man räkna med att ens lag har vunnit hela spelet.

Hur ser utvecklingen ut av Dota 2?

Redan under år 2009 påbörjades utvecklingen av spelet. I juli månad år 2013 var den stora dagen då Dota 2 officiellt släpptes, för bland annat Microsoft Windows, OS X samt Linuxbaserade datorer som tillhör en enskild person. Inledningsvis använde spelet inledningsvis den ursprungliga Source-motorn där spelet hade portats tidigare över till Source två år 2015, vilket har lett till att Dota 2 var det första spel som använda detta.

dota 2 e-sport

Sedan den tiden kan man säga att spelet Dota 2 har varit det spel som har spelats allra flest gånger av alla spel, och har över en miljon tävlingsspelare spridda över hela världen. Populariteten av spelet slutar inte då det är många som än idag tycker spelet är ett av de bästa som någonsin har skapats som onlinespel. Ibland brukar det också ske att stora turneringar anordnas för att man ska kunna spela tillsammans och i flera olika lag. Då är det en större happening som många gillar att följa online. Det är inte enbart populärt i bara ett land utan var man än kommer i världen får man höra prat om det fantastiska spelet Dota 2.

Spelutvecklare

Valve Corporation

Spelet släppt

2013

Kategori

Multiplayer - Battle Arena

Skärmdumpar

Screenshot from Dota 2 Screenshot from Dota 2 Screenshot from Dota 2 Dota 2 betting

Länkar

Dota 2 på Twitch
Dota 2 official
Dota 2 på Steam