Rätta rätt på din lottorad

Rätta rätt på din lottorad

Publicerat 2020-11-04 16:30

Hur rättar man lotto?

Du har satsat en rad eller två på lotto och väntar nu spänt på resultaten. En del av tjusningen med lotto är att det inte går så snabbt alla gånger. Du måste vänta till dragningen innan du ser om du vunnit. Det är spännande. Ännu pirrigare blir det under själva dragningen.

Här är en liten guide om hur du lättast rättar din lottorad.

Så hittar du rätt lottoresultat

För att hitta dina lottoresultat måste du först tänka på att tillvägagångssättet skiljer sig lite åt beroende på typ av lotteri.

Har du spelat på Svenska Spel hos ett spelombud är det på deras webbsida (svenskaspel.se) som du hittar resultaten. Där hittar du lottoraderna för Eurojackpot, Lotto och Joker, Keno samt Vikingalotto och Joker.

Det är det ena alternativet. Den andra alternativet är om du spelat på lottobetting online. Denna sistnämnda metod blir alltmer populär, bland annat på grund av det stora utbudet av lotton. Till exempel kan du spela på amerikanska US Mega Millions och US PowerBall eller europeiska motsvarigheten EuroMillions.

En annan fördel med lottobetting handlar just om lottoresultatet. Så här enkelt är det:

  • Logga in på ditt lottokonto
  • Klicka på ditt senaste spel
  • Se hur mycket du vunnit

Svårare än så är det faktiskt inte!

Automatisk rättning

Om du spelar på lotto via lottobetting behöver du aldrig oroa dig för att missa några resultat. rättarotto_esportbetting.se
Du behöver med andra ord inte rätta din lottorad alls om du inte vill!

Det fungerar som så att har du vunnit kommer pengarna att registreras på ditt spelkonto automatiskt. Oavsett om du vinner 1000 eller 10 miljoner riskerar du inte att förlora ett öre!

Dessutom kan du få meddelande per e-post ifall du vinner. Smart va!

Om du istället spelar via Svenska Spel finns alternativet att skaffa ett lottoabonnemang. Då kommer pengarna automatiskt in på ditt bankkonto om du vinner. Det är smidigt det också.

 

Kontrollera tidigare resultat

Ifall du vill kontrollera tidigare resultat går det bra genom att logga in på ditt konto. Uppe i menyn hittar du ofta en historik över dina spel, vad du tippade på och vilka rader som vann.

Att se historiken kan vara bra ifall du vill spela på samma rader igen, eller kanske undvika dem. Vissa gillar att spela med turnummer medan andra tycker om att variera sitt spel. Därför är denna funktion bra.

Lycka till med dina lottorader!

E-sportbetting.se på Twitter

Bloggen