Hearthstone Logo

Hearthstone betting

¯\_(ツ)_/¯ Tyvärr! Inga bettingsidor erbjuder betting på Hearthstone

Sorry, no matches available at the moment.

Hearthstone är ett gratisspel från Blizzard, som bland annat gjort World of Warcraft, Starcraft, Diablo och Overwatch, där det sistnämnda också är ett populärt e-sportspel.

Att betta på Hearthstone

Hearstone kan till synes verka vara ett ganska simpelt och trist spel där det inte händer särskilt mycket, men så är inte fallet. Om man lär sig spelet så upptäcker man snart att det kan vara riktigt spännande och följa, framför allt om man bettat på spelet. Hearthstone är ett rent strategi-kortspel där det ofta svänger fram och tillbaks mellan defensiva upplägg, kontringar och spelövertag. Testa att betta på Heartstone hos något av alla spelbolag som vi rekommenderar.

Vad är Hearthstone egentligen?

Spelet Hearthstone var ursprungligen känt under ett annat namn, nämligen Hearthstone: Heroes of Warcraft. Spelet är känt för att det är ett free-to-play videospel på nätet. Man brukar spela det tillsammans med andra människor online. Det är känt sedan tidigare, sedan utvecklats samt publicerats av det stora företaget Blizzard Entertainment.

Dock tog det ganska lång tid, inte förrän år 2014 i mars månad släpptes spelet för första gången världen över. Det man kan summera det med är att Hearthstone bygger idag sitt sätt på det redan existerande World of Warcraft serien, med exakt samma element, reliker samt tecken. När väl spelet kom ut, så släpptes först spelet ut för OS X och Microsoft Windows användare. Därefter har det också utvecklats så iOS samt Android-enheter också ska kunna spela detta på deras enheter.

Innehållsmässigt kan man säga att spelet består av ett spel som är plattformsoberoende, vilket gör att alla spelare som finns på dessa enheter ser till att konkurrera med varandra. Det enda som begränsar det här att kunna spela på andra ställen, är den så kallade geografiska regionen och dess gränser som finns till olika konton.

hearthstone gameplay

Vad är det som kännetecknar spelet?

Man skulle kunna förklara det hela med att själva spelet är ett typiskt kortspel som finns, där två olika motståndare möter varandra. Detta med hjälp utav ett par däck som är konstruerade av ett trettiotal kort. Varje kort får man därefter spela med en hjälte som man väljer ut, som därmed har en unik kraft som den kan utlösa i spelet.

Alla spelare som finns med i spelet brukar använda sig av mana poäng för att kunna kasta alla de trollformer som finns, eller genom att kasta underhuggare, som är kalla för att ens egna motståndare ska kunna attackeras. Hela målet med spelet är att se till att minska ens motståndares hälsa så att den faller ner till noll.

Om man vinner matcher framför sina motståndare så kan man säga att man vinner guld, och man får då några belöningar i form av att nya kort skapas, och i andra delar av spelet så kan man vinna fina priser som kan gynna ens lag. Något som också är väldigt unikt är att spelare kan se till att köpa förpackningar med ett par helt nya kort för detta guld som de vinner, eller de mikrotransaktioner för att ens egna däck ska kunna anpassas samt förbättras.

Allt från träning till quests och rankade spel

När det kommer till de olika spellägen som finns, så kan man konstatera rätt snabbt att det finns ett flertal av dessa. Det tillkommer även tillfälliga samt rankade matcher, men även de uppdrag som görs dagligen. Dessutom är det också som så att man även kan vara med i olika vecko utmaningar. Detta för att man ska kunna ha en god chans till att tjäna mer nya kort, samt mer guld som finns till förfogande. Spelet är mycket bra och spännande, vilket kommer göra att man inte kommer att kunna släppa det i första hand.

Spelutvecklare

Blizzard

Spelet släppt

2014

Kategori

Kortspel - Strategi

Skärmdumpar

Screenshot from Hearthstone Screenshot from Hearthstone Screenshot from Hearthstone Hearthstone betting

Länkar

Hearthstone på Twitch
Hearthstone Official