Heroes of the Storm Logo

Heroes of the Storm

¯\_(ツ)_/¯ Tyvärr! Inga bettingsidor erbjuder betting på Heroes of the Storm

Sorry, no matches available at the moment.

Heroes of the Storm (HotS) har seglat upp som en utmanare till bland annat League of Legends och DotA 2. Sådana MOBA-spel är perfekta för e-sport med sin kombination av action och strategi där allt utspelar sig i realtid. Skickliga lag med upp till fem spelare i varje gör upp om herraväldet i olika arenor. HotS har vuxit inom betting tack vare all variation i spelet och väldigt täta, sevärda matcher.

Vad är Heroes of the Storm?

Heroes of the Storm är ett MOBA-spel från den välkända spelutvecklaren Blizzard. De ligger bakom omåttligt populära spelserier som Warcraft, Diablo och Starcraft. Ett av deras nyaste spel är Overwatch som även det blev en stor succé. I HotS har de utnyttjat alla älskade karaktärer från sina övriga titlar och låter dem slåss mot varandra med dig som spelare vid spakarna.

MOBA står för Multiplayer Online Battle Arena och det är exakt vad spelet handlar om. En uppsjö av Blizzards största hjältar gör upp på episka slagfält. Spelarna är indelade i två lag och målet är att förstöra motståndarlagets försvar och vinna matchen. Den som spelar Heroes of the Storm ikläder sig rollen som en av hjältarna, även om det också finns datorkontrollerade trupper och försvarstorn för båda sidorna.

Betting på Heroes of the Storm

Blizzard är duktiga på att balansera sina spel och undvika att en viss strategi eller viss karaktär är alltför kraftfull jämfört med övriga alternativ. Det är viktigt för betting, eftersom oddsen gynnas av oförutsägbarhet. I HotS kan allt hända. Även de allra bästa kan få stryk av svagare lag om de inte är försiktiga. Det gör spelet roligare att titta på och är bra för alla som tycker om att betta på e-sport.

Spelbolagen erbjuder ofta stora bonusar till nya spelare. Många utnyttjar detta genom att registrera sig på flera spelbolag. Dessutom brukar det finnas live-streams så man kan se matcherna direktsänt i den e-sport man spelar på. Gillar du andra MOBA-spel, bör du absolut ge Heroes of the Storm chansen.

Spelutvecklare

Blizzard

Spelet släppt

2015

Kategori

MOBA - Multiplayer Online Battle Arena

Skärmdumpar

Screenshot from Heroes of the Storm Screenshot from Heroes of the Storm Screenshot from Heroes of the Storm Heroes of the Storm betting

Länkar

Officiell hemsida
HotS på Twitch