Live betting när den är som bäst

Live betting när den är som bäst

Publicerat 2018-04-12 17:12

Vi har tagit en närmare titt på bettingsidornas live matcher, för att jämföra tjänsterna och vad som erbjuds inom live betting. Att snabbt kunna betta live samtidigt som man följer matcherna, är det absolut bästa sättet för att kunna pricka höga odds och det bidrar till en enorm spänning.

Det är långt ifrån alla bettingsidor som erbjuder live betting med streaming, så därför har vi tagit fram våra favoriter.

Vilka bettingsidor är bäst på live betting?

GG.bet

gg.bet live betting

Detta är i vårt tycke en av favoriterna som fokuserar på just e-sport betting och här hittar vi en väldigt trevlig live-funktion på flera av matcherna. Direkt bland matcherna så kan du se vilka som har startat och är live. Du kan sedan klicka in på respektive match för se fler bets och ofta så kan du följa matcherna live via en Twitch-sändning.

Besök GG.bet


Arcanebet

arcanebet live betting

Här har man naturligtvis också fullt fokus på just e-sport betting och man kör ett liknande concept som ovanstående GG.bet. Du kan klicka dig direkt till alla matcher som är live och sedan välja den match som intresserar dig. Du kan oftast se matchen live via streaming och under sändningen så har du hela listan med alla bet som du kan satsa på.

Du kan när som helst placera ett nytt bet, men det gäller att hänga med i matchen och att kunna förutse e.v händelser för att pricka riktigt bra odds.

Besök Arcanebet


Loot.bet

Vårt val för live betting på e-sport blir Loot.bet. Här får du en omfattande lista med bets på händelser i matcherna som du snabbt och enkelt kan betta på. Direkt ovanför listan så visas matchen live på en stor och tydlig skärm.

Loot.bet har verkligen lyckats skapa en bra betting-miljö för dig som uppskattar att följa matcherna live. Du får alla förutsättningar att kunna pricka in de snabba betten som kan ge riktigt höga odds.

loot.bet live

Besök Loot.bet

E-sportbetting.se på Twitter

Bloggen