LOL Logo

LOL betting

¯\_(ツ)_/¯ Tyvärr! Inga bettingsidor erbjuder betting på LOL

Sorry, no matches available at the moment.

League of Legends, även kallat LOL, är ett populärt onlinespel och strategispel som är mäkta populärt inom e-sportvärlden. Det finns mängder av event att se på och att betta på, som också är väldigt spännande att följa.

Vad är LOL – Leauge of legends?

Man kan säga att spelet oftast brukar benämnas som Leauge of Legends, och därmed brukar förkortas till LOL. Precis som många andra spel så är det här spelet främst onlinebaserat, och man kan enbart spela det online, och inte via någon CD-skiva.

För att summera det hela kan man säga att det är ett videospel, som är överutvecklat idag, och som har publicerats av Riot Game som är till för Microsoft Windows samt MacOS. Kort och gott kan man säga att spelet idag följer faktiskt en freemium modell, som alltid brukar stödjas av mikro-transaktioner. Något som också är unikt är att spelet i sig har blivit inspirerat av andra spel så som: Warcraft III. The Frozen Throne mod, Defense of the Ancients.

Betting på League of Legends

LOL – League of Legends är ett gammalt strategispel som än i dag är mäkta populärt bland gamers. Spelet lämpar sig utmärkt till esport och det har nog få missat som följer sporten. Betting på LOL blir således också spännande, då det handlar mycket om strategier, spelvändningar och övertag. På denna sidan kan du se alla spelbolag som erbjuder LOL betting samt vilka matcher och odds som erbjuds.

Hur spelas LOL?

Enklast förklarat är att alla spelare som är med i spelet brukar anta en roll, och spelas som en osynlig ”summoner”, som alltid brukar styra en så kallad mästare. Den här mästare som finns med i spelet brukar mer eller mindre ha förmågor som är väldigt unika, och man brukar tävla mot ett helt annat lag, eller mot helt andra spelare eller mästare för att vinna hela spelet. Det allra vanligaste i spelet är att man försöker att förstöra motståndarlagets ”nexus”, och detta kan man då definiera som att det är en formation som ligger i mitten av hjärtat, som oftast är en bas.

Därmed brukar den skyddas av strukturer som är helt defensiva. Under hela spelets gång, så kan man säga att varje person som är med i spelet LOL kommer att kunna ackumulera alla poster, samt erfarenheter som alltid kommer öka under spelet. Är det så att ett lag hela tiden vinner, så kommer det innebära att allt fler poster samt erfarenheter kommer att öka, och därmed kommer ens mästare att bli allt mer oslagbar.

lol karta

Utvecklingen av Leauge of Legends

Man kan säga att spelet Leauge of Legends har under sina tidigare år har varit mottaget på ett sådant sätt när det kommer till release, och har dessförinnan hela tiden vuxit i populariteten bland många människor runt om i världen. Detta har därmed också gett avtryck, i och med att år 2012 i juli månad så var faktiskt League of Legends ett av de PC-spelen som var spelade mest i hela Europa och Nordamerika, när det kommer till antalet timmar som man spelade totalt.

År 2014 från och med januari månad, så kan man säga att det var över 67 miljoner personer som hade spelat spelet varje månad, 27 miljoner per dag samt 7,5 miljoner över detta under det så kallade högtrafiken.

Så visst kan man säga som så att spelet i sig har fått ett enormt genomslag och finns fortfarande runt om i världen. När du bland annat nämner det här spelet för andra, så är det många som vet exakt vad det är man talar om därav har även fler tävlingar ordnats där man kan vinna massa pengar ifall man vinner turneringen.

Spelutvecklare

Riot Games

Spelet släppt

2009

Kategori

Multiplayer Battle Arena

Skärmdumpar

Screenshot from LOL Screenshot from LOL Screenshot from LOL LOL betting

Länkar

LoL på Twitch
LoL Official