Starcraft 2 Logo

Starcraft 2 betting

¯\_(ツ)_/¯ Tyvärr! Inga bettingsidor erbjuder betting på Starcraft 2

Sorry, no matches available at the moment.

Starcraft 2 är ett av den stora speltillverkaren Blizzards stora skapelser. Spelet är ett strategispel i Sci Fi/fantasi miljö som egentligen är en form av kopia av den populära spelserien Warcraft. Spelet är ett mycket populärt spel bland alla e-sportspelare och förekommer ofta inom betting.

Vad är starcraft 2 för något?

Enkelt förklarat är Starcraft ett strategi spel som är baserad på en militär och science fiction funktion. Det har utvecklats av det stora bolaget Blizzard Entertainment. Spelet blev riktigt framgångsrikt när man för första gången släppte det över hela världen, och det var år 2010 i juli månad för enbart Mac OS X och Microsoft Windows användare. Även värt att nämna är att spelet, samt uppföljaren Starcraft: Brood War, blev prisbelönade år 1998.

Betta på Starcraft 2

Starcraft 2 är Blizzards populäraste strategispel som också slagit stort inom esporten. Spelet finns att betta på hos flertalet spelbolag och så fort det är ett esport event med spelet så finns det oftast en hel del matcher att betta på. Eftersom Starcraft 2 är ett strategispel så blir det väldigt spännande att betta på spelet, för du vet aldrig när spelet vänder och vem som sitter inne på den effektivaste strategin.

Man kan säga att hela spelet är uppdelat i totalt tre delar:

  • Grundspelet, och som även har undertiteln Wings of Liberty.
  • Expansionspaket som kallas Heart of the Swarm.
  • Och en utbyggnad som är fristående och kallas Legacy of the Void.

Vad kretsar spelet kring?

Det enklaste sättet att förklara spelets centrala punkt är att hela spelet kretsar till tre olika arter:

  • Terrans – som är den mänskliga exilen på jordklotet.
  • Zerg – en superart som har livsformer som är assimilerade.
  • Protoss – är en art som är tekniskt avancerad och som har väldigt omfattande mentala krafter.

Hela handlingen utspelar sig fyra år efter händelserna år 1998. Det påbörjas med Starcraft, som har lett till Brood War, för att Jim Raynor ska kunna bedriva det hela. Jim är då den som i sin tur leder en upprorsgrupp mot Terran Dominion som är helt enväldiga. Man kan också tillägga att spelet består av både återkommande samt nya karaktärer och platser. Det vill säga både från det allra första spelet och helt nya.

starcraft 2 gameplay

Hur ser spelet ut?

De olika arterna som finns: Protoss, Terran samt Zerg brukar spela mot varandra. Den ursprungliga versionen av spelet har ersatts med en interaktiv version med Jim Raynor. Om man jämför olika spel som har funnits sedan tidigare, så kan man säga att kampanjen i sig är icke-linjär. Även om det blir som så att varje spel som produceras igenom kommer i sin tur variera så kan man ändå konstatera att slutresultatet alltid kommer förbli konsekvent. Och all den handlingen som finns ska alltid vara linjär.

Spelet Wings of Liberty kan man säga består av 29 helt spelbara kampanjuppdrag, men enbart 26 av dessa spel är spelbara när det kommer till playthrough. Så det är viktigt att veta detta, och ha det i åtanke när man ska se till att ge sig på att spela några av dessa spel. Idag finns det faktiskt ett uppdrag som är hemligt, och kallas ”Piercing Duken” och som kan på ett mindre sätt låsas upp till ett så kallat ”Media Blitz” mission.

Detta kan låsas upp genom att man på ett mer eller mindre sätt får förstöra en vetenskap som kallas Facility i ett av de hörnen som finns i kanten. Så man kan kort och gott säga att det är väldigt spännande att spela det här spelet då man får uppleva rätt mycket kring det och det kommer nog också leda till att det kommer bli ett minne blott för en när man väl för första gången påbörjar att spela det.

Spelutvecklare

Blizzard

Spelet släppt

2010

Kategori

Real-tids strategi

Skärmdumpar

Screenshot from Starcraft 2 Screenshot from Starcraft 2 Screenshot from Starcraft 2 Starcraft 2 betting

Länkar

Starcraft 2 på Twitch
Starcraft 2 Official