TwitchCon till Europa 2019

TwitchCon till Europa 2019

Publicerat 2019-01-29 12:12

Den berömda mässan, TwitchCon, kommer 2019 till Berlin, Tyskland. Tidigare har denna mässa endast förekommit i USA men för att ta Twitch-communityn ännu längre har de nu valt att anordna detta även för Europa. Dels för att kunna hylla alla från den europeiska communityn, streamers samt företag som hjälper Twitch att växa för varje dag. Liknande det amerikanska upplägget av mässan kommer att hållas i Berlin 13-14 april dock mer anpassad utifrån den valda platsens besökare, streamers, meet-and-greets.
Varför just Berlin?
Enligt Twitch valde de läge utifrån det mest centrala samt ett av de främsta länder när det gäller streamers och tittare. Det är även ett otroligt läge för alla länder i Europa och blir därför en större tillgänglighet för de resande. TwitchCon kommer att finna inspiration från staden de är i samt alla de kulturer som infinner sig Europa för att skapa en relevant upplevelse för besökarna.
Vad är Twitch?
För dig som inte vet är Twitch en webbplats där personer direktsänder videoströmmar som handlar om datorspel. Som exempelvis konsoller, mobil, emulatorer och brädspel. Dock finns det även en kategori där medlemmar också kan streama bland annat musik och vloggar. Webbplatsen har kommit att bli en typ av Community där gamers skapar sin egen kanal och lägger ut filmer på när de spelar. Användarna kan även chatta med sina tittare för att eventuellt förklara spelets funktioner osv. Inte nog med detta erbjuder även Twitch livesändningar från många tävlingar inom E-sport för de som eventuellt inte kan medverka på plats. Det är en ultimat plats att utvecklas som gamer då du har möjlighet att se och lära av andra professionella spelare även få inspiration till nya spel.
Vad är då TwitchCon?
Allt du som tidigare användare av Twitch älskar samlas på ett och samma ställe under en och samma helg. Här kan du träffa professionella gamers, streamers samt andra fans för att spela spel tillsammans. Dessa dagar ger dig också möjligheten att lära dig hur du ska förbättra dina egna streams samt spelande. Förutom detta kommer det även finnas esport live att titta på om intresset för detta finns.
Mer information om eventet samt biljettköp finns att hitta på Twitch egna webbplats.

E-sportbetting.se på Twitter

Bloggen