E-sport spel

Här kan du se alla e-sport spel som är vanligast och populära inom sporten och betting på e-sport matcher.

CS:GO – Counter Strike: Global Offensive

cs-go spel
CS:GO är det populäraste spelet inom e-sporten och det är även det vanligast förekommande spelet inom esport betting. Se på när världens bästa CS:GO-spelare fightas på olika banor om vem som blir siste man stående.
LÄS MER

Dota 2

dota 2 spel
Dota 2 är ett omåttligt populärt spel inom e-sporten som utvecklats av välkända Valve. Här är det strategi av hög klass som gäller och matcherna blir ofta väldigt spännande. Ett måste att följa för dig som gillar strategispel i fågelperspektiv.
LÄS MER

Starcraft 2

starcraft 2 spel
Starcraft 2 är Blizzards populära strategispel, som blivit ett stort spel inom e-sporten. Följ spelarna och deras enorma drabbningar där smarta strategier tillämpas för att erövra sin motståndare. Det finns ett flertal spelbolag som erbjuder betting på detta spelet.

LÄS MER

LoL – League of Legends

league of legends spel
League of Legends (LoL) tog spelvärlden med storm när spelet släpptes i slutet av 2009. Detta gamla lagbaserade strategispel är fortfarande spelat av miljoner människor och det är ett av de första spelen som tillämpades inom e-sporten.

LÄS MER

Hearthstone

hearthstone spel
Detta är ett förhållandevis nytt spel från Blizzard som varit helt gratis för alla att ladda ner som app eller installera på datorn. Hearthstone är en form av avstickare inom e-sporten där man spelar med kort mot varandra och inom e-sporten så tillämpas det avancerade strategier.

LÄS MER

Overwatch

overwatch spel
Detta är Blizzards senaste spel i serien och det är en modern avkastning av Valves Team Fortress. Här strider lag med flera spelare mot varandra, där det krävs en bra lagbalans med rätt spelkaraktärer och effektiva strategier.

LÄS MER

E-sport spelen växer i antal

Det finns fler spel inom e-sporten men vi har valt att ta upp ovanstånde, då det är de populäraste spelen inom sporten. På www.esportbets.eu kan du läsa om fler spel som är populära i Sverige och Europa och som du även kan betta på.

Det är också spel som många av spelbolagen erbjuder odds och betting för. E-sporten är bara i sin linda och den växer för varje dag. Nya spel släpps på marknaden och om de är både populära och passande för sporten så finns det goda chanser att de tillkommer bland alla e-sport event.