Overwatch Logo

Overwatch betting

¯\_(ツ)_/¯ Tyvärr! Inga bettingsidor erbjuder betting på Overwatch

Sorry, no matches available at the moment.

Overwatch är Blizzards svar på det omåttligt populära spelet Team Fortress. Spelet är en modern version där man tagit många idéer från den gamla klassikern som Valve en gång skapat. Blizzard har även blandat in en hel del idéer från sina egna kreationer, som WoW upplägget med tanks, healers och dps.

Spelet lanserades i Maj 2016 och blev snabbt ett av de populäraste FPS-spelen på marknaden. Det som lockar många är spelkänslan och enkelheten kring spelet. Det är lätt att lära sig karaktärerna och spelets grunder, men det krävs tid, fokus och skicklighet för att bemästra dem mot de bästa spelarna. Spelet och dess uppbyggnad blev snabbt ett material för esporten och det tog inte lång tid innan det bildades både ”The Overwatch League” och Overwatch World Cup.

overwatch bild

Om spelet

Spelet går framför allt ut på att spela som ett lag, där man sätter ihop ett balanserat lag med tanks, support och damage dealers. Det är av yttersta vikt att hela laget kompletterar varandra, så att laget kan skydda sig, heala sig och samtidigt göra mycket skada. Det finns flera olika spellägen i Overwatch men det populäraste inom esporten är team death match, där två lag strider mot varandra tills alla i det ena laget är döda.

Overwatch League

Overwatch League är en spelserie där professionella lag över hela världen skapar de mest spännande säsongerna för att fightas om ligamästerskapet i spelet. Stabilitet för spelarna är nyckeln, då det gäller att prestera sitt yttersta i match efter match. Miljontals dollar står på spel och det är pengar som betyder väldigt mycket för spelarna. Här handlar det om att kunna spela, träna och tävla på heltid eller vid sidan av sitt arbete.

overatch tracer

Overwatch World Cup

Overwatch World Cup har turneringar på nationell nivå, med globalt engagemang. Här röstas nationernas representanter fram, där alla vill att sin nation ska ställa upp med det starkaste laget. Detta är VM i Overwatch, det är på riktigt och det är fullt allvar! Det spelas ett gruppspel som i senare skede leder till semifinaler, sist av all spelas ett slutspel på Blizzcon.

Betting på Overwatch

Overwatch är ett förhållandevis nytt spel inom esportvärlden och det är inte alla spelbolag som visar matcher, men det finns möjlighet att placera bets på de olika lagen som spelar Overwatch professionellt. På denna sidan ser du de spelbolag som erbjuder betting på Overwatch. Det är på matcher i ovanstående evenemang som du kan betta och det är många som gör stora vinster på alla odds i Overwatch. Vissa så stora att de i stort sett kan leva på bettandet.

Spelutvecklare

Blizzard

Spelet släppt

2016

Kategori

FPS - First Person Shooter - Multiplayer - Målbaserat

Skärmdumpar

Screenshot from Overwatch Screenshot from Overwatch Screenshot from Overwatch Overwatch betting

Länkar

Overwatch på Twitch
Overwatch Official